, 2021/8/16

Izgalmas csúszdák és attrakciók, Disney és Asterix varázslatos világa... itt vannak Párizs vidámparkjai.

témaparkok

A gyerekek és a felnőttek imádják a vidámparkokat, és Párizsban nincs hiány belőlük: a Parc Astérix-ben a fékezhetetlen gallok, a Disneyland® Paris két parkjában a Disney varázslat, a Mer de sable-ben a vadnyugati kaland, a L'île de Robinsonban Robinson Crusoe szigetének trópusi környezete, a France Miniature-ban a "világ kicsiben" és a Parc Saint-Paul-ban 44 izgalmas attrakció. Emlékezetes kirándulás az egész családnak!

Esős napokon olyan beltéri szórakozási lehetőségek állnak rendelkezésre, mint a hatalmas Playmobil Funpark. Az idősebb gyerekek élvezni fogják a Laser Paris, a Laser World Paris Montparnasse és a Koezio interaktív játékait. Párizsban számos szabadulójátékot szerveznek. A játékosokból álló csapatokat bezárják egy szobába, és az egyetlen kiút egy rejtvény megoldása, a nyomok felkutatásával.

Ez a gyors tempójú új rejtélyes játék ideális bármilyen korú problémamegoldónak. Az Escape LAB 12 szabadulószobával kínál innovatív, Franciaországban készült, magával ragadó kalandokat. Eredeti és szokatlan forgatókönyveket fedezhetsz fel, amelyeket egyszerre 2 és 77 fős csapatokban játszhatsz.

Disneyland Párizs - Űrhegy © Disney

A La tête dans les Nuages Európa legnagyobb szabadidő- és játékközpontja, nem kevesebb mint 100 attrakcióval. A 3 éves és annál idősebb gyerekek számára külön területet alakítottak ki, mini csocsóval és mini bowling játékteremmel, hogy a kicsik se érezzék magukat kihagyva a szórakozásból.

A Royal Kids, a Párizs közelében több helyen is működő beltéri szórakoztató központ biztonságos játékkörnyezetet biztosít a gyermekek számára, számos attrakcióval, amelyek lekötik és boldoggá teszik őket. Tökéletes hely egy gyerekszülinapi parti megrendezésére is.

Az óriás vízi csúszdák rajongóinak pedig nem kell elhagyniuk Párizs központját: A 15. kerületben található Aquaboulevard rengeteg csobbanós szórakozást kínál kicsiknek és nagyoknak egyaránt, valamint egy hatalmas úszómedencét.

Merészkedjen be egy óriási kukoricalabirintusba a Popcorn Laryrinthe-vel. Szórakozás és tanulás az egész család számára!

Szabadidőpark

Élvezze az egyedülálló élményt az új Jardin d'Acclimatationban. A Porte de Neuilly és a Porte des Sablons között, a Bois de Boulogne szélén található Jardin d'Acclimatation 18 hektáros területe egész évben várja Önt. Fedezze fel vagy fedezze fel újra ezt a napóleoni parkot a 2018-tól újonnan modernizált látnivalókkal, felújított történelmi örökséggel és megszépült tájjal.

Használja ki a 40 attrakciót, köztük négy nagy hullámvasutat; találkozzon a park 400 állatával, és élvezze a 12 vendéglátóhely nagyszerű választékát, egy csodálatos nap során.

Kilátópont

A kert építészeti örökségének egy része, amelyet a 2018-as nagyszabású felújítási munkálatok során restauráltak, III. Napóleon idejéből származik.