, 2021/8/18

Fedezd fel újra Párizs egy kerületét egy családi kiránduláson az Explorhappy-val!

 családi kirándulás

Ez a családi kirándulásokra specializálódott vállalkozás információs lapokat biztosít önvezető túrákhoz. Ezek részletes, lépésről lépésre követhető útmutatókat tartalmaznak játszóhelyekkel, cukrászdákkal, ahol meg lehet állni egy kis harapnivalóra, szokatlan történelmi anekdotákkal és szórakoztató családi kihívásokkal.

Mindenki számára alkalmasak, és különösen vonzóak az 5 és 12 év közötti gyerekek számára. Számos útvonal közül választhat: tematikus utcai művészeti kirándulások a Coulée Verte-n vagy a Butte aux Cailles-nél, a Montmartre-on, a Batignolles-nál, a Marais-ban, Versailles-ban, a Parc Montsouris-ban (14.), a Republique/Canal St Martin negyedben vagy a 15. kerületben ... valamint kirándulások zöld környezetben a Parc de St Cloud-ban, a Bois de Boulogne-ban, a Louvre-ban és a Tuileriákban,

Nagyszerű módja annak, hogy új perspektívát kapjon Párizs ... miközben a családdal együtt tölti az időt. Séta, szórakozás és kultúra egyben!

Mit tartalmaz :

Önállóan, az Ön által választott időpontban végrehajtandó kirándulás.

Részletes, lépésről-lépésre kidolgozott útvonalterv, amely tartalmazza a játéktereket, a szórakoztató anekdotákat és a családdal közösen megoldandó feladatokat.

Jó tudni :

A vásárlás végén egy kóddal ellátott e-jegyet kap. Ezt követően a partner weboldalára kell mennie, hogy kiválassza az Ön által kiválasztott kirándulást a 13 kirándulás közül.

A tevékenység nincs dátumozva. Miután letöltötte, akkor élvezheti a kirándulást, amikor csak szeretné.