, 2021/8/18

Avantgárd termékek a másságot kereső vásárlók számára. Koncept üzletek.

 vásárlási lehetőségek

Tizenöt évvel ezelőtt a Colette volt Párizs első konceptüzlete. Azóta számos más, változatos és gyakran innovatív termékeket kínáló üzletet hozott létre. A boulevard Beaumarchais-n található Merci ruhákat, bútorokat és dísztárgyakat kínál, valamint két helyet, ahol enni és pihenni is lehet. Körülbelül 100 méterre, a boulevard des Filles-du-Calvaire sugárúton a Bonton egy gyermekeknek szóló konceptüzlet.

A 8. kerületben található L'Éclaireur a divattárgyak, kiegészítők, játékok, könyvek és lakberendezési tárgyak trendjeit mutatja be. A Saint-Martin csatornához közeli Centre Commercialban Veja cipők, ruhák, használt bútorok, műalkotások, valamint kerékpárok találhatók. A déli Pigalle negyedben a 30 Cancan fiatal nemzetközi tervezők bemutatója. A 10. kerületben található Afwosh ruhákat, ékszereket, cipőket és táskákat árul, és csemegeszakasza is van.

Az Edward.Edward, a Weill ready-to-wear márka konceptüzlete 2012 szeptemberében nyílt meg. A minőségi cipőt kereső férfiak számára a Black & Goodyear nagy választékot kínál oxfordi és derby cipőkből, valamint cipőpucoló szolgáltatást is kínál. A többmárkás butikokban könnyű összeállítani egy új ruhatárat, felfedezni új tervezőket és megelőlegezni a jövő trendjeit.

Az avenue Montaigne sugárúton található Montaigne Market férfi és női konfekcióárut, kiegészítőket és ékszereket kínál. A Marais-ban a Suite.341 a Maje, a Sandro és a Claudie Pierlot kollekcióit mutatja be. Végül a Lilou au Balcon fehérneműkre specializálódott.

Tervező üzletek

Párizs a kortárs dizájn szerelmesei számára mérföldkőnek számít. A francia tervezők (a Ronan és Erwan Bouroullec testvérek, Patrick Jouin és Christophe Pillet) belföldről és külföldről egyaránt vonzzák az ügyfeleket. A kerületben a két tervező, a Les Sismo (Antoine Fenoglio és Frédéric Lecourt) mini műhely-butikja mutatja be tárgyaikat. A Marais, a dizájn egyik legfelkapottabb helyszíne, számos dizájnbemutatóteremnek ad otthont, mint például a Byzance Home, amely a skandináv dizájn exkluzív vonalainak szenteli magát.

A Lieu Communban Matali Crasset alkotásai Ron Orb férfidivat kollekcióival osztoznak a téren. A Fleux et Pylones üzletben praktikus dizájntárgyakkal kényeztetheti magát kedvező áron. A legújabb trendek olyan konceptüzletekben is megtalálhatók, mint a Les Eclairagistes a világításért, vagy a The House Factory et Serendipity, amely bútorokat és tárgyakat árul.

Művészeti vásárlás

A művészetért való vásárlás megerősített trend Párizsban. Az Arteum, a művészet konceptüzlete kortárs művészek festményeit, fotóit és szobrait, valamint híres művek reprodukcióit mutatja be három párizsi üzletben - a Carrousel du Louvre-ban, a Bercy Village-ben és a La Défense-ban. Megtalálhatók művészeti könyvek, Mondrian által ihletett székek, Niki de Saint Phalle gömbölyded fenekű Nanái és Magritte-motívumokkal díszített esernyők.

A Wanted galéria művészeti fotográfiákat kínál megfizethető áron 150 példányos sorozatokból. A YellowKorner folytatja terjeszkedését a fővárosban, és kilenc párizsi galériájában kedvező áron kínál finom nyomatokat. Paul Bert Serpette - Décorations intérieur, Párizs

Paul Bert Serpette Régiségek

Art de vivre | Ékszerek | Lábbelik | Művészeti galériák | Haute couture, luxus | Szaküzletek | Bőrruházat és egyéb táskák | Női divat | Kiegészítők | Kiegészítők

96-110 rue des Rosiers - 18 rue Paul Bert, Saint-Ouen, 93400. A Puces de Paris Saint-Ouen szívében található a Paul Bert Serpette régiségpiac - a világ legnagyobb antikváriuma és dísztára.