, 2021/8/16

Múzeumi látogatás, ebéd egy teraszon, séta a Montmartre-on vagy a Notre-Dame körül, este egy kabaréban.

Párizsban pároknak

Kényeztesse magát egy híres párizsi múzeumlátogatással vagy egy kihagyhatatlan párizsi műemlék megtekintésével. A Párizsi múzeumi bérlettel sorban állás nélkül, ingyenesen látogathat több mint 60 kulturális helyszínt: a Louvre múzeumot, a Musée d'Orsay-t, a Musée de l'Orangerie-t, Bonaparte Napóleon sírját az Invalidusoknál .

Ezután, ha szép az idő, élvezze a Saut du Loup vagy a Café Marly teraszán való étkezés örömét; ha nem, keressen menedéket Párizs egyik történelmi, fedett bevásárló árkádjábanegy időtlen sétához. Sétáljon a Montmartre-on vagy a Notre-Dame-on, vagy miért ne bérelne fel egy idegenvezetőt, aki körbevezeti? A napot pedig zárja le egy felejthetetlen kabaréesttel a Lidóban, a Moulin Rouge-ban vagy a Crazy Horse-ban.

A Louvre pároknak

A Louvre tele van szerelmespárokkal, a falakon lévő festményektől kezdve a galériákban sétáló látogatókig. A földszinten a Galerie Michel-Ange a 18. századi olasz szobrászat egyik remekművének ad otthont: Az Ámor csókja által felélesztett Psyche, Antonio Canova alkotása. Kéz a kézben élvezze a francia festményeknek szentelt termek varázslatos nyugalmát, ahol megcsodálhatja Watteau és Fragonard "udvarlási parti" jeleneteit.

Ha még romantikusabb hangulatot szeretne, látogasson el szerdán vagy pénteken késő este, amikor a múzeum este 10 óráig tart nyitva. Esténként mindig kevésbé zsúfolt, és egyedi, meghitt hangulatot áraszt. A Pei piramisra is fantasztikus kilátás nyílik. Séta Párizs történelmi, fedett bevásárló árkádjai és galériái között.

Párizs történelmi, fedett bevásárlóárkádjai gyönyörű helyek, tele érdekességekkel teli szekrényekkel, művészeti galériákkal, bolti műhelyekkel és régi bisztrókkal.

A Passage des Panoramas, a Passage Verdeau és a Passage Jouffroy a város leghíresebbjei közé tartoznak. Mindenképpen fedezze fel az apró Passage Molière-t és az elegáns Passage du Grand-Cerf-et is.

Az 1823-ban épült Vivienne galéria 176 méteres hosszával varázslatos hely a sétához. A tetőablakokkal és korhű mozaikpadlóval rendelkező galéria kifinomult üzletekkel, könyvesboltokkal, egy kis csemegebolttal, étteremmel és párizsi bisztróval, valamint egy teázóval büszkélkedhet, ahol harapnivalókat, délutáni teát és villásreggelit szolgálnak fel.

Romantikus utazás egy kabrió Citroen 2CV-vel

Az 1948 és 1990 között gyártott, kis ropogó autó, a 2CV mára Franciaország egyik legikonikusabb képévé vált. A 4 Roues sous 1 Parapluies teljesen felújított retró járműparkjával és elegáns és barátságos sofőrjeivel a vezetett túrákra specializálódott, és elviszi Önt egy körútra Párizsban és a Párizs környéki régióban.

Szokatlan útvonalak, tematikus séták, piknikkosarak, kóstolók ... válasszon a csábító ajánlatok hatalmas kínálatából. Miért ne döntene egy "romantikus kocsikázás" mellett, amely a szállodájából vagy a Place de l'Opéra Garnier térről indul, és kis mellékutcákon át utazva megnézi Párizs legszebb látnivalóit?

Mitikus séta a Montmartre-on

A Sacré-Coeur fölé magasodó Montmartre faluja lépcsősorokkal, macskaköves utcákkal és zöld foltokkal rendkívül romantikus helyszín. Sétáljon a környéken, és fedezze fel az Avenue Junot-t és art deco házait, a Léandre-villát, a Moulin de la Galette-et, a Bateau-Lavoir-t, valamint a Jehan Rictus téren (place des Abbesses) 280 nyelven írt "I Love You"-falat. Néhány perc sétára található a Hôtel Amour. A 24, művészek által díszített szobán kívül a földszinten egy divatos kávézó és étterem is található, amely egy szép udvarral és terasszal rendelkezik.

Felejthetetlen este a Crazy Horse kabaréban

Párizs nem lenne Párizs a legendás kabarék nélkül. Az 1951-ben, a Champs-Elysées és a Pont de l'Alma között félúton, a Crazy Horse Párizs egyik legavantgárdabb kabaréja. Hagyományos bűvész- és hasbeszélőszámokat adnak elő, jelenlegi, a női bájnak szentelt "Désirs" című műsorukban pedig a legnagyobb divattervezők, köztük a híres cipész, Christian Louboutin tehetségeit láthatjuk.

Hosszabbítsa meg látogatását ebben a káprázatos kabaréban a Chez Francis és a Fouquet's éttermekkel közös vacsora- és show-csomaggal, vagy a Bateaux-Mouches étteremmel kötött vacsorasétahajó-ajánlattal.

Tollak, flitterek és reflektorok a Lidóban

A Lido revüi 1946 óta világítják be a párizsi éjszakákat. És most rajtad a sor, hogy megtapasztald ennek a kabarénak a varázsát a "Bonheur" című revüvel: 70 művész, köztük a híres Bluebell Girls és a Lido Boys táncosai, látványos műsorszámok, egy igazi jégpálya, 23 színpadkép, 600 pompás jelmez, szökőkutak, flitterek örvénye és lélegzetelállító speciális effektek. Válassza ki a show időpontját (este 9 vagy 11 óra), vagy válassza a vacsora és show csomagot (este 7 és 11 óra).

Egy emlékezetes este a Moulin Rouge-ban

Moulin Rouge - Francia Cancan

Irány a legendás Moulin Rouge egy tipikusan párizsi estére együtt. Az aktuális revüjük, a "Féerie" elképesztő: 80 artista, köztük a híres Doriss Girls, 1000 tollas jelmez, strassz és flitterek. A revü vezetője és társulata több tablót, köztük a kalózjelenetet, magas drótakrobatákat és komédiaszámokat, például a botrányos La Goulue-t bemutató műsort ad elő. És a műsor csúcspontja: a francia cancan vad előadása!

A költségvetéstől függően többféle lehetőség közül választhat: csak a "Féerie" revü (pezsgővel vagy anélkül, este 9 vagy 11 órakor) vagy vacsora (este 7 órakor), amelyet a show követ.