, 2021/8/16

Az 1889-es világkiállításra épült Eiffel-torony kétségtelenül Párizs jelképe. A 324 méteres magasságával a Champ-de-Marsról a város fölé magasodik, és a látogatók generációk óta csodálják.

 a  legikonikusabb műemlék

Éjszaka csillogó fényekkel, télen jégpályával, továbbra is újítja és lenyűgözi azokat, akik látják vagy megmásszák. Menjen hát, és fedezze fel Párizs és a világ egyik leghíresebb műemlékét!

3 emelet 3 atmoszférával

Lépj a magasba! Az Eiffel-tornyok minden emeletén más és más várja a látogatókat.

Első emelet: tapasztalja meg az ürességet.

57 méterrel a föld felett, az Eiffel-torony első emeletén a látogatók egy szórakoztató kulturális tanösvényen és egy interaktív előadáson keresztül többet megtudhatnak e legendás párizsi emlékmű történetéről. Ez az emelet egy kihagyhatatlan szédítő élményt is kínál: sétáljon át az átlátszó üvegpadlón a lenti űr felett! Nem gyengébbeknek való!

Második emelet: lélegzetelállító kilátás

A lépcsők megmászása után a látogatók 115 méter magasan találják magukat a talajszint felett. A kilátás Párizsra lenyűgöző! Számos műemlék és nevezetesség látható, például a Diadalív, a Sacré-Cœur és a Montparnasse-torony. A távcsöveken keresztül pedig közelebbről is megnézheted.

58 Tour Eiffel - Vue Trocadero, Párizs, © photopointcom

Harmadik emelet: séta a csúcson

A harmadik és egyben utolsó, csak lifttel megközelíthető emelet 276 méteres magasságban fogadja a látogatókat. Ismét távcsövek állnak rendelkezésre, hogy értékelni lehessen a Párizsra nyíló lenyűgöző kilátást. Ezen az emeleten ne hagyja ki Gustave Eiffel irodájának rekonstrukcióját.

Látogasson el az Eiffel-toronyhoz a Párizsi Idegenforgalmi Hivatallal együtt

A Párizsi Idegenforgalmi Hivatal egyszerűvé teszi az Eiffel-torony meglátogatását, és lehetőséget ad arra, hogy mélyebben megismerje ezt a rendkívüli műemléket.

Idegenvezetés, látogatások a kulisszák mögött, csomagajánlatok ... ismerje meg az Eiffel-toronyra vonatkozó ajánlatainkat!