, 2021/8/18

Étkezés egy párizsi étteremben néhány euróért? Tudja meg, hol lehetséges ez olcsó éttermekből álló válogatásunkból. Goűtu, Párizs © DR

éttermek

Párizsi étteremben étkezni néhány euróért? Tudja meg, hol lehetséges ez olcsó éttermekből álló válogatásunkból.

Amit kap: minőségi konyhát és olcsó menüt, valamint jó alapanyagokat, hogy az ízlésének és a pénztárcájának is örömet szerezzen!

Az előkelő negyedek szívében található Goütu a gyorséttermek új koncepciója, amely már 1 eurótól szendvicsek széles választékát kínálja! Könnyű étkezéshez, az alakod (és a pénztárcád) érdekében a Rafaël by Ilana salátákat kínál, amelyeket magad állíthatsz össze mindössze 8 euróért.

Supernature, Párizs © DR

Az olcsó bioételekért pedig menj el a Super Nature menzára a Grands boulevards közelében. Francia specialitásokért pedig itt van két mesés, nem túl nagy felhajtást igénylő étterem. A Cour du faubourg, pár lépésre a Bastille-tól, Párizs egyik legolcsóbb étterme. a konyha egyszerű és bőséges, az árak pedig verhetetlenek: a csak ebédidőben nyitva tartó (szociális visszaszorulás) étterem menüje 9,50 eurós.

A Centre Pompidou-val szemben pedig a Bistrot de Beaubourg hagyományos ételeket kínál versenyképes áron.

Kunitoraya, Párizs © DR

Ha valami másra vágyik, egzotikus ízvilágú konyhát talál megfizethető áron. Ha az ázsiai konyha legjobbjait szeretné kedvező áron kipróbálni, látogasson el a 13. kerületben található kínai negyedbe.

A változatosság garantált a Tricotinban és a Pho Banh Cuon 14-ben, két igazán barátságos étkezdében.

A kevésbé ismert, de ugyanolyan ízletes koreai konyha miatt is érdemes elmenni. A Jardin des Plantes mellett található Bibimbap remek hely a kóstolásra.

A japán konyha kedvelői pedig a rue Saint-Anne-on és környékén tucatnyi étkezdét találnak, például a Higuma, a Kunitoraya vagy a Yasube éttermeket. Ezeken a nyüzsgő helyeken már 2 eurótól lehet lament, rament vagy akár sushit is enni.

Restaurant du Monde Carrousel du Louvre

- francia konyha

És most egy kis dekorációváltás a Bec Fin-nél, ahol kuszkusz, paella és más keleti specialitások szerepelnek az étlapon.

Szereti az olasz konyhát? Egy gyors ebédért menjen a Pizza rustica vagy a Nooï étterembe, ahol számos fajta finom pizzát és tésztaételt szolgálnak fel.

Ami az Il Goto olasz éttermet illeti, az Il Goto olyan menüt kínál, amely ár-érték arányban is remekül megállja a helyét.

Yasube

Hagyományos francia konyha

9 rue Sainte-Anne, Párizs, 75001

A rue Saint-Anne

híres a jó japán éttermekről.

Le Bec Fin

Hagyományos francia konyha

Chez Said - 15 rue du faubourg Saint-Martin, Párizs, 75010

A Bec Finben bőséges adag kuszkuszt szolgálnak fel igen szerény áron. Válasszon a berber kuszkusz, sült kuszkusz között.

Pho Banh Cuon 14

Hagyományos francia konyha

129 avenue de Choisy, Párizs, 75013

A tonkini leves specialistái! A Pho Banh Cuon 14 egyike az egyetlen helyeknek, ahol ezt a rizstésztából és marhahúsból készült levest szolgálják fel.

Természetfeletti

Fast food

12 rue Trévise, Párizs, 75009

Ez az organikus étkezde kifinomult stílusú, a kiszolgálás pedig nem is lehetne figyelmesebb. A legtöbb kép a falakon látható.

Tricotin

Gyorséttermi ételek

15 avenue de Choisy, Párizs, 75013

Üdvözöljük a kínai negyed leghíresebb kínai menzáján! Ne tántorítsa el a sorban állás.