, 2021/8/18

Párizsba tervezi, hogy eljön, de még nem tűzte ki az időpontot? Egy különleges ajándékot keres, amivel biztosan örömet szerezhet szeretteinek?

ajándékutalványok

Az ajándékutalványok pontosan a megfelelő megoldást jelentik Önnek! Ajándékutalványok múzeumokba és műemlékekhez Párizsban és Île-de-France-ban

Chateau de Fontainebleau - Extérieur jardin - Ruban bon cadeau, Párizs

A Diadalív tetejéről lélegzetelállító a párizsi panoráma. És Marc Chagall mennyezete a Palais Garnier operaházban is hasonlóan látványos. Miért ne ajándékozná meg családját vagy barátait egy ilyen egyedülálló élménnyel, ha ajándékutalvánnyal kedveskedik nekik?

A párizsi régió számos világhírű kastélynak ad otthont, amelyek mindegyike sajátos építészeti és történelmi sajátosságokkal rendelkezik. Az ajándékutalvány szerencsés címzettjei élvezhetik és megcsodálhatják a Château de Vincennes kastélyt, a Domaine de Chantilly festménygyűjteményét vagy a Château de Fontainebleau gyönyörű termeit.

Marie-Antoinette ma már népszerű és ikonikus alak, aki Franciaország történelmét fémjelezte. A Marie-Antoinette-National Monuments Pass ajándékutalvánnyal négy olyan műemléket fedezhet fel, amelyekben a tragikus királynő emléke még mindig él: a Château de Rambouillet, a Conciergerie, az Expiatoiry-kápolna és a Saint-Denis-bazilika.