Főzőiskolák

 Főzőiskola a párizsi konyha legjavából!

 

„ Főzőiskola a Piacról”

Kezdés :  09:20 órakor vagy 17:00 , (5-6 óra)


Kíváncsi, hogyan vásárol, főz és eszik egy igazi párizsi?

Most itt a lehetőség!  Az első dolgunk a piac meglátogatása lesz, ahol megtanuljuk, hogyan válogassunk a minőségi termékek közül  és ezekből hogyan készítsünk el  egy tökéletes francia ebédet vagy vacsorát Séfünk segítségével . A nap fénypontja pedig ennek a  4 fogásos menünek a közös elköltése lesz, minőségi sajtválogatással és hozzá illő borokkal.

Ára: 75.000 Ft/fő

 

 

 

 

 

 

 

 

 „Macaron készítés”

 

Kezdés :  9:00 órakor vagy 14:00 órakor ,( 3 óra)


Önnek is titkos álma, hogy megtanulja a macaron készítés   mesterségét?  Nos, a titkok nem lesznek többé titkok, ezután az óra  után.  Séfünk megmutatja Önöknek a macaron készítésének   művészetét és remek tippeket ad, hogy, hogyan lehet különböző ízben elkészíteni őket, pl. csokoládé, málna, karamell vagy fehércsokis  citrom… Természetesen mindenki hazaviheti a maga által készített  macaronját!

Ára: 49.000 Ft/fő

 

 

 

„Croissant sütés”

 

Kezdés: 9:00 órakor, (3 óra)

A francia pékségek a világ leghíresebb pékségei és a hírnevüket a leveles és a vajas süteményeiknek köszönhetik.  Ezen az órán a klasszikus francia péksütemények elkészítését sajátíthatja el, úgy mint a croissant, a chocolat au pain (csokoládés tekercs) és a  pain au raisin (mazsolás tekercs).  Az elkészült péksüteményeket meg lehet enni az óra után egy isteni tea, kávé vagy bor kíséretében, de el is viheti magával, miközben felfedezi a város szépségét.

                                                                                   Ára: 49.000 Ft/fő

 

 

 

 

 

 

Francia bisztró stílusú desszertkészítés”

Kezdés: 9:00 vagy 14:00, (3 óra)

Kényeztesse az édes szájunkat és tanuljuk meg, hogyan készítsünk szinte a semmiből 5-6 klasszikus francia desszertet profi Séfünk segítségével.  Egy nap alatt elsajátíthatja a créme brulée, a híres francia almás tart, a csokoládés szufflé, a tradicionális francia teasütemények és a francia narancslikőrös palacsinta csínját-bínját. Az óra után máris felfalhatja az ízletes desszerteket vagy haza is viheti őket magával.

Ára:49.000 Ft/fő

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

„Francia kenyérkészítő óra"

 

Kezdés: 9:00 vagy 14:00, (3 óra)

Vajon mitől olyan finomak a francia kenyerek és baguettek? Ez az óra ennek jár utána és megtanítja, hogyan készíts klasszikus francia kenyérféléket, akár a saját konyhádban is. Körülbelül 3 óra alatt megtanulhatja a különböző sütési technikákat. Majd együtt elfogyasztjuk az ízletes baguetteket, briósokat, krumpli kenyereket és focciacat.

Ára:49.000 Ft/fő

 

 

 

 

 

 

 

 

„Csokoládékészítés”